Halı Yıkama

Limon Halı Yıkama

Firmamız 2014 yılında halı yıkama sektöründeki profesyonel hizmet açığının farkına varmasıyla İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde LİMON HALI YIKAMA adı altında hizmet vermeye başlamıştır.

LİMON HALI YIKAMA merkezi tecrübeli ekip, kısa sürede teslimat ve son model cihazlarla hizmete devam etmekteyiz. Sizden aldığımız güvenle kendimizi yeniliyoruz. Tecrübeli kadromuz ve kullandığımız yüksek teknoloji sayesinde adresinizden aldığımız halılarınızı yıkama, durulama, kurutma ve ambalajlama işleminden geçirerek temiz ve hijyen edilmiş bir şekilde adresinize teslim ediyoruz. Temiz, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda müşteri memnuniyetini en ön planda tutmak ve güvenilir hizmet arzulayan tüketicilerimizin ihtiyaçlarına en üst düzeyde cevap vermektir.

Düzenli halı yıkama işlevi yaptırmanız ve doğru halı yıkama teknikleri uygulayan full otomatik halı yıkama fabrikalarını tercih etmeniz halılarınızı daha uzun süre kullanmanızı sağlar. Halı yıkama uzmanlık gerektiren bir iştir. Bu sebeple halılarınız yeterli halı yıkama parkuruna sahip olmayan veya yağlı otopark ortamlarında halı yıkayan halı yıkamacılarına teslim edilmemelidir. El dokuma halılar kilimler deforme edilmeden renkleri birbirine karıştırılmadan yıkanmalıdır. Bitkisel halı şampuanları kullanılmalıdır. Battaniye yıkama ve yorgan yıkama özel yorgan makinelerinde ürün zarar görmeden yapılmalıdır. Halı kurutma işlemi sokaklarda kaldırımlarda yapılmamalıdır. Halı yıkatmadaki ilk tercihiniz Limon Halı Yıkama gibi tam donanımlı bir yıkama fabrikası olmalıdır. Fabrikamız İstanbul Avrupa Yakası’ndaki bir çok semte ücretsiz servisle halı yıkama hizmeti vermektedir.

Fabrikamızın Yapmış Olduğu İşlemler

Etiketleme: Alınan halılarınız karışma veya kaybolma gibi risklerini ortadan kaldırmak için yapılır.
Toz Alma: Her halı fabrikaya geldikten sonra yıkama öncesi tozu alınır bu işlem halıların yıkama esnasında daha verimli bir şekilde yıkanmasına olanak sağlar.

Yıkama İşlemi: Daha önce tozu alınmış ve ayrıştırılmış halılar tek tek farklı makine ve fırçalarla 2 defa ön kısmı 2 defa arka kısmı olmak üzere 4 defa farklı Organik ve Doğal Şampuanlarla yıkanmaktadır.

Durulama İşlemi: Yıkanan halılar, halı sıkma makinasında %90 oranında sudan arındırılır.

Havalandırma ve Kurutma: Yıkanan halılar durulama aşamasından geçtikten sonra iyice kurutulması için kapalı(Klimalı) ortamda kurutulur.
Paketleme ve Kalite Kontrol: Son olarak halılarınız toplanır ardından toz alma işlemi ile beraber her müşteri için ayrı oluşturduğumuz bir alanda paketlenip siz değerli müşterilerimize hazır konumda bekletilir.

Servis: Hazırlanan halılar sizlere teslim edilmeden önce aranıp bilgi alınır. Sizlerin vermiş olduğu saat ve günde sizlere teslim edilir.

Beylikdüzü Halı Yıkama Neden Biz ?

Profesyonel ekipmanlar
Kapalı alan Kurutma Sistemi(Klima)
Organik ve Doğal Şampuan
Eğitimli Personeller
Ücretsiz servis
Kalite kontrol
Ekonomik fiyatlar
Her türlü temizlik alanında faaliyet
WhatsApp ile kendi halınızı izleme imkanı
Hızlı servis zamanında teslimat
Sizlerde Limon Halı Yıkamada Halılarımı yıkatmak istiyorum, işimi şansa bırakmak istemiyorum diyorsanız bize ulaşın..

Firma bilgilerinde herhangi bir hata varsa bize WhatsApp numaramız üzerinden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İlgili Makaleler