Sürücü KurslarıEsenyurt Sürücü Kurslarıİstanbul Sürücü Kursları

Ak Çarşı SRC ve Sürücü Kursu

İşletme AdıAk Çarşı SRC ve Sürücü Kursu
İlİstanbul
İlçeEsenyurt
Telefon0212 945 36 35
AdresBağlarçeşme Mah. Doğan Araslı Cad. 149 / 15 Esenyurt / İstanbul (Orion Park Sitenin Önü)

Ak Çarşı Sürücü Kursu Hakkında

İstanbul Ak Çarşı Sürücü Kursları, uzman, deneyimli ve tecrübeli kadrosuyla bölgesindeki en çok tercih edilen sürücü kursu olmayı başarmıştır. Kurulduğu günden bu yana ehliyet sınavlarında elde ettiği yüksek başarı oranı sayesinde binlerce sürücü adayına ehliyet belgesi kazandırmıştır ve bu adayların trafikte bilinçli sürücüler olmalarına katkı sağlamıştır. Sürücü kursu sektöründe, eğitim başarısı ve yenilikçi yaklaşımları ile öne çıkan bir kuruluş olarak bilinir.

Sürücü adaylarına sunduğu kesintisiz ve doğru eğitimlerle, daima yenilikçi ve modern eğitim ürünleri ile adaylarını teşvik etmiş ve motivasyonlarını artırmıştır. Teknolojiyi yakından takip eden kurumumuz, bugün E-sürücü ekibi aracılığıyla online eğitim ve sınav sistemleri materyallerini adaylarına sunmaktadır.

Eğitimin trafik kültüründe önemli bir yeri olduğunun bilincinde olan İstanbul Ak Çarşı Sürücü Kursları, son model eğitim araçları ve simülatör araçları ile kursiyerlerine güvenli sürüş tekniklerini kazandırmıştır. Trafik adabı ve başkalarının haklarına saygı noktasında kursiyerlerini bilinçlendiren bir eğitim kurumu olarak tanınmaktadır.

Ehliyetin sadece araç kullanmayı değil, toplumun bir parçası olmayı simgelediğine inanan ve hataların ciddi sonuçlara yol açabileceğini bilen herkesi İstanbul Ak Çarşı Sürücü Kursları’na bekliyoruz.

Firma bilgilerinde herhangi bir hata varsa bize WhatsApp numaramız üzerinden ulaşarak bildirebilirsiniz.