Veterinerler

Pet Address Veteriner Polikliniği

Hayvan Dostu Veteriner Hizmeti

Hayvanlar, ailemize katılan ve sevgimizi tüm içtenliğimizle verdiğimiz en yakın arkadaşlarımızdır. Biz size hayvan dostlarınızın en az insanlar kadar iyi bir muamele ile sağlıklarına kavuşmalarını sağlıyoruz.

Evinizde buluna hayvan dostlarınızı şefkat ve merhametle kucaklıyor, bir eşya değil bir can oldukları bilinciyle hareket ediyoruz.

Hızla gelişen teknolojiyi takip ederek hayvan dostlarınız için son derece modern cihazlar kullanıyoruz.

Acil servis hizmetimiz Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa olmak üzere 2 farklı polikliniğimizde, 7 gün 24 saat sevimli dostlarınızın sağlığı için hizmet vermekteyiz. Herhangi bir sağlık sorununda nasıl ki insanlar doktor bulabiliyorsa, sevimli dostlarınız için de biz aynı imkanı sunmaktayız.

Acil Veteriner hizmeti her iki şubemiz de yer alan toplam 8 veteriner hekim ile sağlanmaktadır.

Şubelerimiz de yer alan endoskopi, ultrason ve tüm tetkik cihazları ile birlikte, tanıyı en hızlı ve güvenilir şekilde belirleyip, tedaviye daha hızlı geçiş sağlamaktayız.

Veteriner hekiminiz olarak hayvanlarınızı muayene sonrası unutmuyor ve hasta takip sistemimiz ile her daim sağlıklarını kontrol altında tutuyoruz. Düzenli gelinen muayenelerde hayvan dostunuzun geçmişte ne için veteriner kliniğimize geldiğini özenle inceliyor ve sağlık durumunu geçmişte geliş nedenini de göz önüne alarak değerlendiriyoruz.

Veteriner kliniğimizde hayvanlarınızın korkulu rüyası olmaktan çıkaracak bir şefkat ile aşılamalarını gerçekleştiriyoruz. Sevginin her korkuyu aşabileceğine yönelik inancımız ile aşı olmak hayvanlarınız için kötü bir anı olmaktan çıkarıyoruz.

Hayvan dostlarınız için oluşturulan kuaför alanımızda güzelliklerine güzellik katacak bir dizi işlem yapıyoruz. Kişisel bakımlarını yaptırmak için tercih edebileceğiniz kuaför salonumuzda hayvanlarınızın tüm görünüş ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Hayvanlarınızın güvenli ellerde olduğunu bilerek bize emanet edebilirsiniz. Pet Taksi hizmetimiz ile, evden kliniğe gelemeyen hastaların tedavisi için evinden alıp, evinize kadar götürüyor ve güvenle size teslim ediyoruz. Pet Taksi sistemimiz randevulu şekilde hizmet vermektedir.

Sağlık durumu kritik olan hayvanlarınız için yoğun bakım servisimizde dikkatle ve yoğun ilgi ile iyi olmaları için tüm imkanları seferber ederek çalışıyoruz. Yoğun bakım servisimizde teknolojinin son imkanları ve hayvan dostlarınız için duyduğumuz hassasiyet ile hayvanlarınız güvenli ellerde olacaktır.

Eğer tam bir hayvan dostu iseniz ve bir hayvan sahiplendi iseniz, sahiplendikten sonraki tüm bakım ve aşılarını polikliniklerimizde yaptırabilirsiniz.

Vizyonumuz, teknolojinin ve sevginin gücü ile hayvanlarınızı iyi edebilmektir. Biz ilaçlar kadar şefkatin de iyileşme üzerinde etkisi olduğuna inanıyor ve tüm hayvan dostlarımıza aynı hassasiyeti gösteriyoruz.

Misyonumuz, hayvanların bir nesne değil can olduğunu bilerek ve işimizi severek yaparak hayvan dostlarınızı sağlığına kavuşturmaktır.

Bir hayvan dostumuzun ailesi olmak için veya var olan minik dostunuzu iyi olması için güvenle teslim edebilmeniz için 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz.

Firma bilgilerinde herhangi bir hata varsa bize WhatsApp numaramız üzerinden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İlgili Makaleler