Veterinerler

Doğu Veteriner Kliniği

Deneyimli veteriner hekimlerimizle 20 yıldan beri Adıyaman’da hayvan dostlarınızın gereksinimlerine yönelik hizmetler veriyoruz.

Gerekli olan tanı ve tedavi yöntemleri hassasiyetle uyguluyor, tüm cerrahi operasyonlar tecrübeli ekibimiz tarafından titizlikle son teknoloji cihaz ve ekipmanlar kullanılarak, hijyen kurallarına özen gösterilerek gerçekleştirmekteyiz.

Uzun yıllar çok sayıda hasta muayenesinin vermiş olduğu tecrübe ve güven ile veteriner hekimlik alanındaki gelişmeler yakından takip edilerek her zaman “daha iyisini nasıl gerçekleştirebiliriz” yaklaşımıyla dostlarımıza hak ettikleri gerçek değeri ve yüksek yaşam kalitesini sunmaya çalışıyoruz.

Eğer sizler de bizim gibi düşünüyorsanız doğru adrestesiniz. Geldiğiniz ilk andan itibaren dostlarımizın güvenilir ellerde olduğunu hissedeceksiniz.

Başta büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar olmak üzere, kediler, köpekler, kuşlar, sürüngenler, kemirgenler vs. tüm evcil hayvanların tedavilerini yapmaktayız…

Doğuvet Veteriner Klinik sizlere en iyi hizmeti verebilmek için tıbbi cihaz ve ekipman konusunda kendini sürekli yenilemektedir…

Firma bilgilerinde herhangi bir hata varsa bize WhatsApp numaramız üzerinden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İlgili Makaleler