Veterinerler

Vetmedi Veteriner Kliniği

İşletme AdıVetmedi Veteriner Kliniği
İlİstanbul
İlçeKadıköy
Telefon(0216) 550 97 47
AdresRecep Peker Cad. Zahit Bey Sok. No: 8

Vetmedi hakkında

20 yıllık hastane deneyimiyle, ferah, huzurlu ve kullanışlı bir ortamda Vetmedi sizlerle. 500 metrekarelik bahçesi ve otoparkı olan bu merkez, minik dostlarımızın rahat bir şekilde tedavi olmasını sağlıyor.

Vetmedi, minik dostlarımız için tasarlanmış butik bir hastane. Yoğun trafiğe sahip olmayan ve sakin bir ortamda, tanı prosedürleri ve tedavi yöntemlerinin uygulandığı, güvenli bir veteriner sağlık merkezi.

Sağlık merkezi, AB standartlarına uygun bir şekilde tasarlanmış olup, klimatize edilmiş muayene odalarında aşı ve ilaçlar, datalogger ile ısı ve nem oranları takip edilmekte ve saklanmaktadır. Böylece, minik dostlarımızın güvenliği sağlanmış olur.

Veteriner hekimlik mesleğini en iyi şekilde icra eden, hijyen kurallarına büyük önem veren Vetmedi, sizlere kaliteli bir hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Vetmedi olarak, minik dostlarımızı strese sokmadan ve sizleri yormadan yerinde müdahaleye büyük önem veriyoruz. Vetmobil kartı sahipleri, bu hizmetlerden faydalanabilirler.

Muayene: Vetmedi olarak, muayeneye büyük önem veriyoruz. Veteriner hekimler olarak, hastayı muayene masasına koyduğumuz andan itibaren, bilgi, beceri ve deneyimimizle onun dili olmak zorundayız. Bu nedenle, minik dostunuzla ilgili vereceğiniz her türlü bilgi önemlidir.

Firma bilgilerinde herhangi bir hata varsa bize WhatsApp numaramız üzerinden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İlgili Makaleler