Veterinerler

Vet-RA Veteriner Kliniği

Vetra Veteriner Kliniği olarak Bursa’da 30 yıldır çiftlik hekimliği üzerine hizmet verdik, 2016 yılından sonra bünyemize pet hekimliğini de ekleyerek hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Gerek çiftlik hekimliği gerekse pet hekimliği alanında uzman veteriner hekimlerimizle sürekli gelişme gösteren bu meslekte ihtiyaçlarınız doğrultusunda kaliteli ve doğru bilgiyi sizlerle paylaşmaktayız. Küçük dostlarımızın gerek beslenme gerek koruyucu hekimlik gerekse tedavi yöntemleriyle sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine yardımcı olarak, teknik olanakları üst düzeyde olan kliniğimizle Bursa bölgesindeki tüm hayvan dostlarımıza hizmet sunmaktayız.

Sürekli Yenilenen Teknoloji ve Güncel Gelişmeleri Takip Eden Uzman Kadromuz
Uzman kadromuz, sürekli yenilenen teknoloji ve güncel gelişmeleri takip eden yapımızla, muayene, teşhis ve tedavilerimizi; laboratuvar ünitesi, dijital röntgen-CR, ultrason, EKG’den oluşan görüntülü tanı ünitesi gibi endirekt tanı yöntemleri ile daha doğru ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Operatif işlemler, eve servis ve ambulans hizmeti, pet kuaför ve pet shop bölümü ile tüm hizmetleri sizlere sunmaktayız. Amacımız; dünya çapında yapılan bilimsel çalışmaları yakından takip ederek dostlarımızın tüm gereksinimlerini karşılayıp, kaliteli ve uzun bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktır. Hizmetlerimizdeki kalite ve mükemmeliyet, hasta ve hasta sahiplerimizden memnuniyet olarak bizlere geri dönmektedir.

Firma bilgilerinde herhangi bir hata varsa bize WhatsApp numaramız üzerinden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İlgili Makaleler