Veterinerler

Evcilim Veteriner Kliniği

Evcilim Pet, her türlü evcil hayvan konusunda üretim, ithalat, veterinerlik hizmetleri ve bakım, danışmanlık, mama, oyuncak ve yan ürünler konularında hizmet vermektedir.

Bunun yanında firmamız her türlü Kedi, Köpek ve Malzemeleri, Deniz canlıları, Tatlı su Akvaryumları ve Malzemeleri, Kuşlar ve Malzemeleri ve bir pet Shop’ta aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir adrestir. Ayrıca firmamız dekorasyonu devam eden yeni merkezimiz de Bursa ‘da bu sektördeki en iyi firma olma yolunda büyük bir adım atmış bulunmaktadır.

Bursa’nın en kapsamlı evcil hayvan merkezi olan Evcilim Pet – Klinik olarak evcil hayvan mağaza kısmımızda dilediğiniz tüm aksesuar ve mama çeşitlerini bulabileceğiniz, Veterinerlik kısmımızda da ufak dostlarınızın oluşabilecek tüm rahatsızlıklarında 7/24 tüm cihazlarımızla tam donanımlı bir şekilde hizmet alabileceğiniz toplam 270 m2’lik alana kurulmuş olup siz değerli müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek için tüm şartlarımızı seferber edip Bursa’ya yakışır bir mağaza olmaya çalışıyoruz…

Firma bilgilerinde herhangi bir hata varsa bize WhatsApp numaramız üzerinden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İlgili Makaleler