Veterinerler

Petiko Veteriner Kliniği

Çanakkale Veteriner olarak Petiko Ekibi iki ana kural üzerine kurulmuştur; hayvan sağlığı ve hayvan refahı. 2020 yılından beri Çanakkale Merkez’de “bembeyaz bir klinik hayal edin” düşüncesi ile çalışmaktayız. Veteriner Hekim ÖMER FARUK AYTAR ve çalışma arkadaşları 7/24 acil veteriner hizmet verebilmek için büyük biz özveri ile çalışmaktadır.

Unutulmamalıdır ki veteriner olmak sadece hayvanları sağlığına kavuşturmak değildir. Biz bu yolda küçük dostlarımız ve sizler için huzurlu bir aile ortamı oluşturmayı hedefledik. İster evinizden isterseniz kliniğimize gelerek aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz. Çanakkale Veteriner Kliniği, Petiko ailesi olarak bilmenizi isteriz ki biz size değil küçük dostumuza hizmet ediyoruz.

Tüm bunların yanında sahipsiz yaşayan dostlarımız da bizimdir, bu dünyanındır. Bizim en kıymetli varlığımız doğamızın bir parçasıdır onlar. Bu sebeple biz de onlara yardımcı olmak isteyenlere ciddi oranlarda fiyat indirimleri yapmaktayız. Unutmayın sokak hayvanı yoktur! Sahipsiz hayvan vardır. Sahipsiz hayvanlar hepimizindir ve herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Sevmek zorunda değilsin, ama eziyet edemezsin!

Firma bilgilerinde herhangi bir hata varsa bize WhatsApp numaramız üzerinden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İlgili Makaleler