Veterinerler

Garfield Veteriner Kliniği

İşletme AdıGarfield Veteriner Kliniği
İlDiyarbakır
İlçeKayapınar
Telefon0554 714 63 77
AdresMezopotamya Mah. Musa Anter Cad. Royal Kent No: 40 / AB

Garfield veteriner kliniği olarak kuruluş amacımız; uluslararası standartlarda sağlık hizmetlerini bilimin ışığında ve güler yüzle verebilmektir.

Hayatımızın bir parçası hatta odak noktası olan patili çocuklarımıza ailemizin bir bireyi olarak gerekli ilgi ve özeni göstermek, yaşadıkları bütün sağlık sorunlarında çocuklarımızın ve hasta sahiplerimizin yanında olmak, hekimliğimizin niteliğini güncel çalışmalar, eğitimler, tıbbi cihaz ve ekipmanlar ile sürekli ileriye taşımak en büyük gayemizdir. Bu bağlamda ticari bir kaygı yaşamadan en kaliteli hizmeti vermek adına kliniğimizde kendi çocuklarımıza kullanılmasını istediğimiz bilimsel yöntemler, ilaç, mama, malzeme, cihaz ve ekipmanları bulunduruyoruz.

Biz tecrübelerimiz ve sürekli gelişme isteğimizle çocuklarımıza sağlık ve mutluluk, hasta sahiplerimize güven vermeyi amaç edinerek Garfield Veteriner Kliniği’ni kurduk

Yenilenmek ve güncellenmek gerektiğinde ise yine aynı hizmet mantığıyla hareket ediyoruz. Bütün sağlık sorunlarınızda ve aklınıza takılan sorularda 7/24 hizmet desteği sunuyoruz. Kliniğimize başvuran her hastamızı en doğru şekilde yönlendirmek adına empati kuruyor, doğru teşhise en hızlı şekilde ulaşmak için kendimizi sürekli geliştiriyor ve tedavilerimizi eksiksiz tamamlamak/takip etmek adına hasta sahiplerimizle sürekli iletişim halinde kalıyoruz.

Firma bilgilerinde herhangi bir hata varsa bize WhatsApp numaramız üzerinden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İlgili Makaleler