Veterinerler

Ezirgan Veteriner Kliniği

Ezirgan Veteriner Hayvancılık Gıda Tic.Ltd.Şti. 1996 yılında kurulmuştur. 17 yıllık deneyim ve bilgi birikimimiz, sürekli yenilenen teknoloji ve güncel gelişmeleri takip eden yapımız, uyum içinde çalışan deneyimli hekimlerden oluşan kadromuzla bugün; muayene-teşhis, veteriner laboratuvar ünitesi, ameliyathane, fizik tedavi, eve servis ve, pet kuaför bölümü ile tüm hizmetleri tek çatı altında sizlere sunmaktayız.

Amacımız dostlarımızın sağlıkla ilgili tüm gereksinimlerini karşılamak, daha sağlıklı ve uzun bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktır.

Dostlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, koruyucu hekimlik ve iyileştirici sağlık hizmetlerini veteriner tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, bütünleşik bir yapı içerisinde, uygun ekonomik koşullarda sizlere sunabilmek, veteriner hekimlik alanındaki akademik çalışmaları ve bilimsel araştırmaları yakından izleyerek hayvan sağlığıyla ilgili her konuda yeni bilgi ve uygulamaların gelişmesini desteklemektir.

Ezirgan Veteriner Kliniği; sunduğu hizmetlerdeki mükemmeliyet düzeyi hasta ve hasta sahiplerinin memnuniyetini yaratmadaki kararlılığı, kendini mesleğine adamış üstün nitelikli ekibi, sahip olduğu modern alt yapısıyla; Hizmet verdiği kentte referans gösterilen önemli sağlık kurumlarından biri olmayı hedeflemektedir.

Firma bilgilerinde herhangi bir hata varsa bize WhatsApp numaramız üzerinden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İlgili Makaleler