Veterinerler

Pet Home Veteriner Kliniği

İşletme adıPet Home Veteriner Kliniği
İlKayseri
İlçeMelikgazi
Telefon(0552) 607 56 75
AdresKöşk Mah. Velioğlu Apt. Karaçay Sok. No:6/B

PETHOME VETERİNER KLİNİĞİ
Kliniğimizin amacı; yüksek standartlarda hizmet kalitesi, yaşamın kutsallığı ve hayvan sevgisini esas alarak sağlık hizmeti sunmaktır. Kliniğimiz kurulduğu günden beri teknolojik ve bilimsel çalışma düzeyini sürekli artırmayı ve kendini yenilemeyi ilke edinmiştir.

Pethome olarak her evcil hayvanın, klinik teşhisler, terapötik analizler ve en son tıbbi literatür ile desteklenen en yüksek kalitede veteriner bakımını almaya hakkı olduğuna inanıyoruz.

Bunu üç şekilde başarıyoruz: yenilik, teknoloji ve bilgi. Bilimsel gelişmeler düzenli olarak izlemekte ve yenilikler süratle hastalarımızın hizmetine sunulmaktadır. Sadece ticari amaç gözetilerek hazırlanan internet sitesi yerine hayvan sahiplerinin bilgilenmesi ve bilinçlenmesi amacıyla ciddi bir bilgi arşivi sitemiz aracılığıyla sizlere sunulmaktadır. Pethome olarak, kaliteli veterinerlik hizmetlerini ilke edinerek, polikliniğimizde benzersiz bir işleyiş sistemi geliştirerek uluslar arası emsallerine rakip olmaya amaçlamıştır.

Personelimiz, polikliniğimizin sorunsuz çalışmasını sağlamaya, evcil dostlarımıza ve hasta yakınlarına mümkün olan en iyi hizmeti sağlamaya kendini adamış veteriner tıbbı ve iş profesyonellerinin oluşmuştur.

Firma bilgilerinde herhangi bir hata varsa bize WhatsApp numaramız üzerinden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İlgili Makaleler